Zarbanis/Kg
Facebook
Twitter
Google+
YouTube
  • Αρχική
  • Photo Gallery
  • Συνταγές
  • Νεα/Ανακοινωσεις
    • Θέσεις εργασίας
  • Το κατάστημα
    • Ωράριο καταστήματος
  • Η εταιρία
    • Εξοπλισμός – Λογισμικό
    • Όροι χρήσης
    • Προσωπικά δεδομένα
  • Επικοινωνία
    • Τηλεφωνικές Παραγγελίες
    • Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
  • Προσφορές Εβδομάδας

Συνταγές

Γκαλέτ (galette) με σαλάμι αέρος

Χρόνος Προετοιμασίας 15 minutes

Χρόνος Μαγειρέματος 30 minutes

Συνολικός Χρόνος 45 minutes

Μερίδες 6

714

3,8

 Γκαλέτ (galette) με σαλάμι αέρος

Μια εύκολη συνταγή με αγνά υλικά. Θα τα βρείτε όλα στο καταστημα μας.

Υλικά

1 φύλλο ζύμη κουρού
16 φέτες σαλάμι αέρος
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1 αβγό
1 κ.σ ελαιόλαδο
λίγο σουσάμι άσπρο & μαύρο ή και παπαρουνόσπορο
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
400 γρ. κρεμμύδια
3 κ.σ ελαιόλαδο
5 κ.σ τσίπουρο
1 κ.σ μαργαρίνη με βούτυρο
1 κ.σ μαύρη ζάχαρη
1 κ.σ θυμάρι φρέσκο ή ρίγανη (φρέσκια ή ξερή)
αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

  • Ξεκινάμε την γέμιση της τάρτας κόβοντας τα κρεμμύδια μας σε ροδέλες.
  • Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για 6 – 7 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
  • Προσθέτουμε το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 2 – 3 λεπτά ακόμα.
  • Σβήνουμε με το τσίπουρο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά ακόμα. Τέλος προσθέτουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο και αφήνουμε να λιώσει ανακατεύοντας συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, βγάζουμε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε παραλληλόγραμμο ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, απλώνουμε τα κρεμμύδια αφήνοντας ένα περιθώριο 1,5 εκ. γύρω-γύρω.
  • Πασπαλίζουμε με το τυρί και στη συνέχεια απλώνουμε το σαλάμι.
  • Κλείνουμε τα πλαϊνά και τα αλείφουμε με το αυγό ανακατεμένο με λάδι.
  • Πασπαλίζουμε με άσπρο και μαύρο σουσάμι. Καλύπτουμε την τάρτα μας με αλουμινόχαρτο για να μην ξεραθεί το σαλάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά, τα τελευταία 5 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο.
3.1
Zarbanis Per Kilo 2018

O καιρός σήμερα

Ιαν 30, 2023 - Δευ
Samos Prefecture Greece
2°C
σποραδικές νεφώσεις
δευ τρι τετ πέμ παρ
3/2°C
3/2°C
4/1°C
5/1°C
4/3°C

Νέα-Ανακοινώσεις

  • Ανακοίνωση 2017 February 9, 2017

Ποτοποιία Ζαρμπάνη

  • Αρχική
  • Photo Gallery
  • Συνταγές
  • Νεα/Ανακοινωσεις
    • Θέσεις εργασίας
  • Το κατάστημα
    • Ωράριο καταστήματος
  • Η εταιρία
    • Εξοπλισμός – Λογισμικό
    • Όροι χρήσης
    • Προσωπικά δεδομένα
  • Επικοινωνία
    • Τηλεφωνικές Παραγγελίες
    • Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
  • Προσφορές Εβδομάδας
Copyright: Per Kilo 2017
Το website μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στον αναγνώστη μας. Ok