Ξεκινάμε την γέμιση της τάρτας κόβοντας τα κρεμμύδια μας σε ροδέλες.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για 6 – 7 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 2 – 3 λεπτά ακόμα.
Σβήνουμε με το τσίπουρο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά ακόμα. Τέλος προσθέτουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο και αφήνουμε να λιώσει ανακατεύοντας συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, βγάζουμε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε παραλληλόγραμμο ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, απλώνουμε τα κρεμμύδια αφήνοντας ένα περιθώριο 1,5 εκ. γύρω-γύρω.
Πασπαλίζουμε με το τυρί και στη συνέχεια απλώνουμε το σαλάμι.
Κλείνουμε τα πλαϊνά και τα αλείφουμε με το αυγό ανακατεμένο με λάδι.
Πασπαλίζουμε με άσπρο και μαύρο σουσάμι. Καλύπτουμε την τάρτα μας με αλουμινόχαρτο για να μην ξεραθεί το σαλάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά, τα τελευταία 5 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο.
3.1
Zarbanis Per Kilo 2018
Το website μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στον αναγνώστη μας. Ok